Sprawdź składkę OC Twojego auta - przejdź
Witaj, trafiłeś właśnie na jedną z ofert profesjonalnego serwisu mechaników samochodowych - SuperMechanik.pl. Mamy nadzieję, że oferta spełni Twoje oczekiwania.
Jeżeli szukasz innego mechanika, możesz go znaleźć w naszym serwisie.
kręcące się koło

Naprawimy Twoje auto


 

AKRA II RATOWNICTWO DROGOWE BIELSKO BIAŁA

logo AKRA II RATOWNICTWO DROGOWE BIELSKO BIAŁA

 
+ + + + + opinie klientów

AKRA II RATOWNICTWO DROGOWE BIELSKO BIAŁA
Adres: 43-300 Bielsko-Biała, Bestwińska 169
tel: 665 301 041
Podczas kontaktu koniecznie powołaj się na SuperMechanik.pl i zapytaj o dostępne rabaty

Opinie (18):
· Opel Astra (IP:188.146.186.*) dnia 10.08.2016 r. | Ocena: + + + + +

Firma godna polecenia.

· ford galaxy (IP:31.175.16.*) dnia 03.11.2015 r. | Ocena: + + + + +

Miałem miesiac temu wypadek, na miejscu zjawiła się akra i chwala im za to ;) Na poczatku troche nie bylem pewien bo zawsze robilem w aso, ale po odebraniu auta i zakonczenia wspołpracy widac pełen profesjonalizm, od razu dostalem zastepczy samochod, za darmo holowano auto po kolizji no i przede wszystkim na fordzinie ani sladu po zdarzeniu mimo ze prawy bok byl caly skasowany. Polecam !

· Daewoo (IP:212.230.118.*) dnia 30.09.2015 r. | Ocena: + + + + +

Moje Tico które uległo wypadkowi nie nadaje sie do naprawy a i tak dostałem samochód zastępczy i to dużo lepszy. Polecam

· Opel Astra (IP:178.182.142.*) dnia 20.06.2014 r. | Ocena: + + + + +

Zdecydowanie polecam. Po raz drugi po kolizji naprawiam u Was auto i jestem po raz drugi zadowolony. Nie chciałbym ponownie do Was zawitać ale (odpukać) w razie czego wiem gdzie dzwonić. Pozdrawiam, Marek Z. z Opla Astry

· Toyota Yaris (IP:83.22.147.*) dnia 19.05.2014 r. | Ocena: + + + + +

Dzięki za wszystko Toyotka aż się błyszczy!xD

· Toyota Avensis (IP:178.180.153.*) dnia 23.03.2014 r. | Ocena: + + + + +

Naprawa bez zastrzeżeń. Drugi raz naprawiam samochód w tej firmie, zostałem poproszony o opinię to wystawiam. Polecam

· VW (IP:37.225.240.*) dnia 14.03.2014 r. | Ocena: + + + + +

Wszystko jak najbardziej w porządku. Miła obsługa, szybko wykonana naprawa rozliczona bezgotówkowo z firmą ubezpieczeniową a do tego samochód zastępczy. Gorąco wszystkim polecam.!

· GOLF (IP:82.177.95.*) dnia 07.03.2014 r. | Ocena: + + + + +

Z naprawy mojego samochodu nic nie wysżło, ponieważ był zbyt mocno rozbity ale jestem zadowolony bo miałem bezgotówkowe holowanie i zastępcze auto

· Toyota Avensis (IP:185.5.99.*) dnia 20.02.2014 r. | Ocena: + + + + +

Ogólnie jestem zadowolony z naprawy, dość długo to trwało ale ważne, że dostałem samochód zastępczy. Jak się chce mieć dobrze, trzeba poczekać

· Dacia (IP:178.180.177.*) dnia 21.11.2013 r. | Ocena: + + + + +

Przed oddaniem auta do tego warsztatu czytałam opinie na internecie i pokusiłam się na naprawę. Tak jak powyżej wszystko oki. Mogę polecić. Elżbieta Marek

· Daweoo (IP:164.126.56.*) dnia 13.11.2013 r. | Ocena: + + + + +

Samochód naprawiony tak jak powinien być. Tak mi się przynajmniej wydaje, hehe. Za duży plus trzeba uznać samochód zastępczy na cały okres naprawy oraz formę bezgotówkową.

· Seat (IP:83.22.42.*) dnia 05.11.2013 r. | Ocena: + + + + +

Ogólnie pozytywnie i mogę polecić, tak jak zapewniano samochód zastępczy na czas naprawy. Naprawa w całości bezgotówkowa. Jestem zadowolona, jest tylko mały minusik ponieważ czas naprawy się wydłużył (ponoć ze względu na trudno dostępne części do mojego samochodu, okazało się, że mam jakąś dziwną wersję unikatową - Seat Leon).

· Peugeot (IP:178.180.44.*) dnia 01.11.2013 r. | Ocena: + + + + +

14.10.2013 Akra brała mój samochód z wypadku na Legionów w Cz-Dz. Dziś sprawa zakończona, auto niestety do kasacji ale na czas oględzin dostałem auto zastępcze. Wszystko bezgotówkowo. Mogę śmiało polecić;-)

· Opel (IP:83.22.244.*) dnia 29.10.2013 r. | Ocena: + + + + +

Naprawa bez zastrzeżeń. Polecam

· FIAT (IP:83.10.55.*) dnia 24.10.2013 r. | Ocena: + + + + +

NAPRAWA BEZ GOTÓWKI Z POLISY OC SPRAWCY KOLIZJI. NA POCZĄTKU TROCHĘ SIĘ BAŁEM BO NIE MIAŁEM STYCZNOŚCI Z TĄ FIRMĄ ALE WSZYSTKO OK. NA CZAS NAPRAWY DARMOWY SAMOCHÓD ZASTĘPCZY BARDZO ZRESZTĄ ŁADNY. JAK KTOŚ SIĘ WAHA TO POLECAM. POPRZEDNIO NAPRAWIAŁEM AUTO W FIAT UL. KATOWICKA W BIELSKU-BIAŁEJ I TRWAŁO TO O WIELE DŁUŻEJ I KAZALI MI DOPŁACAĆ DO USZKODZONEGO TŁUMIKA. W AKRA NIE BYŁO TAKIEGO PROBLEMU A TŁUMIK TEŻ BYŁ USZKODZONY. JAK SIĘ CHCE TO SIĘ DA. DOMINIK HALNY, CZECHOWICE

· Opel (IP:31.175.225.*) dnia 18.10.2013 r. | Ocena: + + + + +

Bez uwag. Naprawa bezgotówkowa z samochodem zastępczym. Bardo fajna opcja

· VW (IP:109.243.211.*) dnia 02.10.2013 r. | Ocena: + + + + +

ja również stwierdzam - ok

· opel (IP:178.180.171.*) dnia 30.09.2013 r. | Ocena: + + + + +

Wszystko ok. Polecam

 
Naprawiane auto
Maksimum 45 znaków.
Nick
Treść wiadomości
Maksimum 1000 znaków.
Ocena
+
+
+
+
+
Kod z obrazka


Nasz serwis wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Korzystając ze strony internetowej SuperMechanik.pl wyrażasz zgodę na wykorzystanie przez nas plików cookies w celu zapewnienia Ci wygody podczas przeglądania zawartości naszych serwisów. Więcej informacji: polityka cookies